Foundations mengen

Beauty

Soms ontdek je in de drogisterij de ene foundation na de andere. En omdat je het niet laten kan koop je het. Op een gegeven moment zit je thuis en kijk je even in je stash. Wat valt mij dan op? Nou.. dat ik 4 of zelfs 5 verschillende foundations heb staan die allemaal gloednieuw zijn!

Soms heb je gewoon het gevoel dat die ene foundation niet zo perfect is zoals je verwacht had bij de beslissing van aankoop. Dan laat je het staan en gebruik je voor paar weken een ander. Na een tijdje zie je de vorige aankoop staan en begin je het eigenlijk wel zonde te vinden? Nou daar heb ik dus een oplossing voor gevonden!

Ik meng 2 maar soms ook 3 foundations om een perfecte ideale dekking te krijgen. De soort dekking die ik bij alleen 1 foundation niet kan bereiken. Het heeft niet alleen met de dekking te maken maar ook met de kleur. Dat herken je denk ik wel zeker? Dat je een foundation hebt gekocht die net iets te donker of te licht is. Terwijl de consistency wel perfect is! Door de lichte met de donkere te delen kom ik dus op de perfecte kleur die ik wil! Wat ook fijn is dat wanneer je soms zin hebt in een meer zon getinte gloed je de basis volgende keer gewoon zelf kan creëren door iets meer van de donkere foundation te mengen.

Ik zou zeggen probeer het eens! Het kan geen kwaad en zo maak je gebruik van je wat je hebt!? En misschien kom je net als mij ook op je eigen perfecte creatie van de mengeling van verschillende foundations!

One thought on “Foundations mengen

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s