Maybelline concealer uit assortiment?

Beauty

Laten we hopen dat de titel hierboven niet waar is !

Al jaren gebruik ik de Maybelline Superstay Concealer. Kan niet meer zonder ! Ik gebruik het letterlijk élke dag. Het is zo’n fijn product. Het heeft een hele mooie dekking en voelt lekker dik aan. Helaas heb ik tot nu toe nog steeds geen vergelijkbaar product gevonden. Heb het gevoel dat er niks aan deze concealer kan tippen.

Laatst was ik naar de trekpleister gegaan om even lekker bij de make-up afdeling te snuffelen. Vol verbazing zag ik dat mijn favo concealer niet meer bij de Maybelline assortiment te zien was. Ik vroeg toen direct aan de medewerker waarom dit het geval was. Ze gaf aan dat de concealer uit de assortiment van Maybelinne is weggehaald en waarschijnlijk ook niet meer terugkomt..

Gelukkig begreep ze mijn hartpijn op dat moment (omdat ze zelf ook deze product jarenlang gebruikt heeft). Om mijn pijn te verzwakken adviseerde ze de Liquid Camouflage High Coverage Concealer van Catrice. Natuurlijk heb ik dit toen gekocht en uitgeprobeerd. Het is een fijn product maar kan helaas nog niet helemaal tippen aan mijn favo Maybelline Superstay Concealer!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s