Mijn fashion stijl

Fashion

Waarschijnlijk vindt iedereen zijn eigen kledingsmaak the best. Daar ben ik natuurlijk geen uitzondering van. Maar laten we eerlijk wezen.. ‘the best’ is het in werkelijkheid ook weer niet. Ik zeg altijd : als ik geen geldzorgen zou hebben dan zou het in werkelijkheid veeeel beter uitzien! Ik denk en vind vele stijlen en combinaties mooi maar hoe ik elke dag in werkelijkheid erbij loop is natuurlijk weer een ander verhaal. Want tja.. hoe vaak zie je in de etalages leuke outfits staan maar kan je het je niet veroorloven op dat moment?

Dat is dus wat ik bedoel. ‘The best’ voelen in je eigen kleding style maar het niet altijd zo op die manier kunnen presenteren. Daar heb ik dus een oplossing voor: combineren!

Ik zal daar in mijn volgende blog wel wat dieper op in gaan..

Mijn style varieert best veel maar ze hebben 1 ding gemeen. Ze zijn vaak simpel. Zoals deze foto’s hieronder:

 

 

Toch hou ik zelf ook van donkere kleuren en een wat meer stoerdere uitstraling. Dan draag ik bijvoorbeeld alleen maar zwart of hele diepe donkere kleuren met zilveren sieraden om de look helemaal af te maken.

Ook heeft mijn fashion style een nettere manier van kledij. Ik ben laatste jaren gek op pantalons die je kan combineren met losse nette bloesjes met kragen of setjes. Of een trenchcoat met een prachtige pastel kleur. Het geeft je een gevoel van volwassenheid maar toch sexy en vrouwelijk !

210c0daddd43663bb7e8cd99c5b8b8a0

Wat vinden jullie van mijn fashion style? En zouden jullie zulke kleren dragen? Laat gerust een reactie achter want ik ben benieuwd!

 

 

 

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s