Catrice Prime and Fine anti-shine blur stick

Beauty, Geen categorie

Uit nieuwsgierig had  ik een paar maanden geleden deze primer van Catrice aangeschaft. Ik had namelijk nooit eerder een stick primer gebruikt. Het leek me wel fijn omdat je niet met je handen er aan hoeft te zitten. De consistency deed me wel denken aan de Prime and Fine Smoothing Refiner van Catrice.

Na de allereerste keer gebruik was ik al verbaasd. Zodra ik het op smeerde zag ik dat de mijn gezicht mat werd. Mijn make-up blijft mooi lang zitten en ik vind dat het een natuurlijke finish geeft. Wat ik vooral erg fijn vond was dat mijn foundation mooi uitkwam bij mijn neusvleugels. Bij de meeste primers droogt het daar uit en is dat duidelijk te zien. Maar bij deze niet. Deze primer is lekker plakkerig en makkelijk uit smeerbaar.

In de beschrijving van het product staat dat de primer ook individueel gedragen kan worden. Ik ben hier helaas geen fan van. De reden waarom ik dat vind is omdat de primer een licht kleurtje bevat. Het is niet mijn perfecte match. Dus wanneer ik hem op heb en in de spiegel kijk dan vind ik het er toch maar raar uit zien. Misschien dat dat bij een ander niet het geval is!

Ik heb deze primer op gemaakt in een paar maanden tijd. Is dat erg? Nee! Want het is natuurlijk van de merk Catrice en dat is dus zeer budgetvriendelijk! Ik zal dus snel weer 1  gaan aanschaffen.

Op de website staat er aangegeven:

  • Vermindert de zichtbaarheid van poriën en fijne lijntjes (ja helemaal mee eens!)
  • Direct een matte teint (ook helemaal mee eens!)
  • Snel en eenvoudig aan te brengen, kan onder of over de foundation worden gebruikt (Dubbel gevoel.. kan zeker onder foundation worden gebruikt maar weet niet of iedereen het zonder zou gebruiken.)

Mocht ik een cijfer moeten geven: 8

Ik raad het iedereen aan. Maakt niet uit of je een droge, vette of een combinatiehuid hebt.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s