Max Factor Face Finity Foundation 3 in 1 !

Beauty

Al jaren ben ik fan van de Face Finity Foundation van Max Factor. Het geeft een hele sterke dekking. Mocht je veel last hebben van roodheid of vlekjes/littekens op je gezicht dan is deze foundation zeker wel wat voor jou. Het dekt gelijk alles weg. Veel heb je niet nodig omdat het natuurlijk een mooie dekking geeft.

Waarmee ik  deze foundation het liefst aanbreng is met de beauty-blender. Omdat deze foundation juist zo dekkend is kan het wat droog overkomen. Het ligt er natuurlijk aan wat je eronder draagt. Een dagcrème of primer? Dan zal het wel meevallen. Dan nog liever met een beauty-blender omdat de foundation naar mijn mening dan natuurlijker oogt. Ook al staat er aangegeven dat er een primer in verwerkt zit.

De foundations is beschikbaar in 14 verschillende kleuren. Zelf gebruik ik de nr 75 Golden. Het bloeit mijn gezicht op zonder dat het een oranje gloed achterlaat. Er zit in deze kleur namelijk een gele ondertoon. Mocht je toch niet de juiste kleur vinden dan kan je altijd nog combineren met 2 kleuren! In een andere blog staat er wat meer informatie in beschreven.

Op de website van Max Factor staat er aangegeven:

Gezicht Finity All Day Flawless 3 in 1:

  • In de foundation zit een primer structuur in verwerkt waardoor het een gladde ondergrond geeft. (Ik moet wel zeggen dat het beter is dan andere dekkende foundations op de markt omdat het niet té droog is. Máár ik zelf gebruik toch liever wel een primer eronder om het toch nog een beetje mooier uit te laten komen)
  • Corrigeert als een concealer. (Helemaal mee eens.)
  • Het biedt SPF 20 bescherming. (Altijd mooi meegenomen toch?)
  • Blijft de hele dag zitten. (Mee eens. Het is echt een houvast foundation, zodra het op zit vaagt het niet 1,2,3 weg.) 

Mocht ik een cijfer moeten geven: 8

Deze foundation raad ik het meest aan voor meiden met een vette of een combinatie huid. Mocht je een droge huid hebben dan zou ik zeker een hydraterende dagcrème onder de foundation gebruiken.

 

LIKE COMMENT & FOLLOW 

:UNIMO

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s