Mijn FAVO oogpotlood !

Beauty

Al JAREN gebruik ik de oogpotlood van Essence. Het is een ge-wél-dig product! Het smugd niet snel of nauwelijks en blijft de héle dag zitten. De kleurpigment is heel erg goed, het smeert lekker (wat ik niet vaak tegenkom bij oogpotloden) en het is makkelijk in gebruik. Wat wil je nog meer?

Zelf gebruik ik bijna elke dag de kleur Hot Chocolate. Het komt wat natuurlijker over dan de zwarte kleur. Ik ben meer van de bruin omdat dat voor mij wat prettiger oogt maar goed alle kleuren zijn prachtig! Heel af en toe als ik voor meer pit wil dan ga ik voor zwart. Als ik geen zin heb in een lijntje maar toch weer wel dan ga ik voor de Hot Scorch. Hier zit glittertjes in en de kleur is licht bruin, meer beige. Krijg vaak complimentjes als ik deze kleur oogpotlood op heb. Het valt mensen op dat ik wat op heb maar toch subtiel met een beetje glittereffect. Héél cute dus!

Op de website staat aangegeven:

  • Langhoudend en kleurintensief. (mee eens)
  • De long lasting eye pencil is superhandig en heel accuraat in het gebruik dankzij het innovatieve draaimechanisme. (net al boven aangegeven dus true!)
  • Langhoudende kleurresultaten zijn gegarandeerd. (HELEMAAL mee eens !)

 

Mocht ik een cijfer geven : een dikke 9 !

Waarom?
Ik gebruik het echt al jaren op dagelijks gebruik! Ik raad het iedereen aan. Het is in veel verschillende kleuren verkrijgbaar, dus voor iedereen wat wilds.

En O JA .. het is GOEDKOOP ! De oogpotlood kost per stuk : € 1,59.

De Essence Longlasting Eye Pencil is verkrijgbaar in 12 verschillende kleuren. Zie hieronder:

essence oogpotlood kleuren

 

 

FOLLOW EN LIKE UNIMO’S!

One thought on “Mijn FAVO oogpotlood !

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s