Kruidvat Tea Tree wasgel

Beauty

Wauw wauw wauw.. Ik ben niet snel onder de indruk wat betreft huidverzorgingen maar dit product is zeker 1 van de weinigen waar ik dus wél van indruk ben geraakt!
Ik heb een vettige/combinatiehuid.

Sinds ik deze wasgel gebruik (wat nu al 2 jaar lang is ongeveer) word mijn huid minder snel vettig. Wat mij ook is opgevallen is dat mijn huid voor een hele lang tijd glad blijft. Want normaal gesproken voordat ik de Kruidvat Tree wasgeld gebruikte werd mijn huid na 2 dagen al grof. Daarmee bedoel ik dat het zeer nodig was om mijn huid te scrubben! Nou laat ik eerlijk wezen.. sinds ik dit product gebruik vergeet ik zelfs soms bijna om mijn huid af en toe eens te laten scrubben.

Voordelen van mijn persoonlijke ervaring sinds ik de Kruidvat Tea Tree wasgel gebruik:

  • Mijn huid voelt schoon en glad en zacht aan na het wassen.
  • Mijn gezicht krijgt overduidelijk minder last van puistjes. (zal wel door de tea tree ingrediënt komen, werkt namelijk zuiverend)
  • Wanneer ik dit niet gebruik voel ik me niet fijn omdat dit zo’n reinigend gevoel geeft!
  • Ik gebruik het echt elke dag. In de ochtend en in de avonden.
  • Het haalt je make-up makkelijk weg.

 

Hoe gebruik ik het?

Nou simpel. Ik drop de gel op mijn gezicht, wrijf ermee in mijn hele gezicht en al helemaaaal bij mijn neusgedeelte. (af en toe met water erbij dan word het lekkerder smeerbaar) dan met koud water afwassen.
Wat staat er op de website aangegeven?:

Productinformatie
Kruidvat Originals Tea Tree Wasgel is zeepvrij en reinigt de huid van overtollig talg en onzuiverheden. (Nou dit klopt!)

Oja de prijs is 1,99 eu! Niet te geloven toch?


Mocht ik een cijfer willen geven: een dikke 9 !

 

 

 

LIKE COMMENT FOLLOW !

:UNIMO

One thought on “Kruidvat Tea Tree wasgel

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s