Ringen collectie

Beauty, Fashion

Elke dag draag ik ringen. Ik kan haast niet de deur uit als k zie dat ik geen ringen om heb gedaan. Maar dit heb ik ook met mijn horloge. Die draag ik al jaren. Voel een bepaalde leegte als k op werk bijvoorbeeld achter kom dat ik mijn horloge niet om heb. Maar goed laten we verder met de ringen op ingaan. Ringen geven mijn uiterlijk een wat meer stoere of soms juist vrouwelijke look!

Ik varieer elke dag met de combinatie ringen. Soms draag ik wel 2 dagen achter elkaar hetzelfde. Ik hecht er voor de rest zeker niet teveel tijd aan maar juist heel kort en bondig. Eff grabbelen, dat lijkt me leuk en klaar is kees ! Vaak als k de combinatie leuk vind of omdat ik haast heb en dus geen tijd heb om een andere combo te maken!


Mijn ringen komen uit verschillende winkels vandaan. Ik heb niet specifiek 1 winkel waar ik al mijn ringen vandaan haal. Winkels kunnen variëren van Forever 21 tot H&M. Het gaat mij erom dat wanneer ik iets leuks zie dat ik het dan koop. En vaak zijn het toch wel de Forever 21 en H&M. Reden hiervoor is dat ze vaak al gecombineerd in een pakketje van 5 zitten.

 

 

Wanneer ik een keertje henna op mijn handen heb dan vind ik het geen probleem om ringen te dragen. De henna is dan mijn prachtige handversiering. Zoals hier beneden toen ik op een bruiloft aanwezig was. Let trouwens niet op mijn droge handen.. Ik weet het moet vaker handcrème gebruiken!

20161224_222240.jpg

20170608_155107

Prachtige kat vind je niet!? Was bij een kattencafé in Rotterdam. Maar daar vertel ik meer over in een nieuwe blogpost! Vond je dit een leuke post like en laat zeker een commentje achter! Wat voor ringen draag jij vaak en lijkt het een beetje op mijn stijl? Of draag je juist geen ringen?

Bye Uni’s!

 

COMMENT LIKE EN FOLLOW 

:UNIMO

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s