BE Creative Makeup highlighter !

Beauty

Shine bright like a diamond..

De make-up huismerk van Ici Paris is BE Creative Makeup. Ik liep een keer de Ici Paris binnen en de make-up assortiment viel mij heel erg op. Wat nog meer opviel was de highlighter! Mooie verpakking maar vooral ook groot! (Zie de highlighter die ik bedoel hierboven!) De textuur en de kleur vond ik in de eerste oogopslag al gelijk mooi. Ik testte het en om heel eerlijk te zijn was het niet zo opvallend shimmerig.. MAAR ik ben van mezelf ook niet zo’n opvallende highlighter chick dus dit kwam voor mij gelukkig goed uit!

De kleur is niet rozig en ook niet te goud, gelig. Het is zo natuurlijk dat het eigenlijk bijna kleurloos is. Het gaat immers om de glans en de glittertjes als je een highlighter gebruikt toch?! Deze highlighter kan je zeker weten wel opbouwen dus dat is geen probleem vooral als je een avondje uitgaat of zin hebt in meer.

20170620_103611

Op de 2e cirkel foto zie je het uitgeswatchs en op de laatste cirkel foto zie je het uitgewreven.

Oja, de textuur is heel fijntjes. Het is poedervorm van microfijn poeder. Er zitten geen grote stukken in waardoor het natuurlijk oogt. Mocht je willen opbouwen voor meer glans dan is dat zeker mogelijk. Deze poeder kan je trouwens voor heel je lichaam gebruiken.

Mocht je een natuurlijke highlighter willen voor een niet al te dure prijs? Dan raad ik je zeker weten deze aan!

Cijfer: 9

 

:UNIMO

LIKE COMMENT & FOLLOW !

2 thoughts on “BE Creative Makeup highlighter !

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s