Review: Maybelline Master Primer

Beauty

                                                                Hello lieve Uni’s !

Ik ben al een tijdje op zoek naar een goede primer. Een die mijn huid niet uitdroogt. Tot slot was er een actie in de Etos; Maybelline tweede product voor de helft van de prijs. Aangezien ik vaak aan roodgevoelige huid lijd, denk ik dat ik Maybelline’s nieuwe master prime wel graag zou willen uitproberen!
Ik heb het al in de winkel getest. Ik zal eerlijk zijn .. Het beviel me al heel snel! Het heeft niet die typische transparante gelstructuur. Het voelt tussen water en gel. En als je het wrijft, verdwijnt het transparant. Het is zo mooi, vooral als je geen dagen zware make-up wil dragen of helemaal geen make-up. De kleur zelf is wit met een zeer lichtgroene tint.

Foto 1: Primer
Foto 2: Primer uitgewreven

9551385427998
Wat staat er op de website:
Deze drie op water gebaseerde primers zijn geformuleerd voor specifieke huidbekommernissen. De lichtgewicht en niet-vette formule vervalt visuele onvolkomenheden, omdat het fijne lijnen glad maakt en de make-up blijft zitten. De formule verstoort geen poriën.

Ik moet zeggen. Deze primer maakt je gezicht erg natuurlijk. Zelfs met foundations of poeder. Ik heb dit vaak gemist met andere primers van andere merken. Tot slot heb ik eindelijk een primer die dat dus wel doet!

Het camoufleert de rode huid en neutraliseert het op een natuurlijke manier.

Ik moet eerlijk zijn dat ik een vette combinatie huid heb. Als je niet graag een vette huid aan het eind van de dag wilt hebben, zou ik dit niet aanraden. Persoonlijk heb ik geen problemen met deze primer. Dat komt omdat het meer goed doet dan slecht. Normaal gesproken heb ik een slechte haat voor olielaag op de huid maar deze keer niet. Ik veeg het af of verwijder mijn olielaag met een servet. Wat ik hier nog meer aan denk, is dat je je make-up gemakkelijk door de dag kunt camoufleren, met foundation of met concealer. Met een andere primer is dit niet mogelijk omdat het de textuur van je huid al verwoest.

Voordelen:
– Het laat je make-up natuurlijk zien
– Het neutraliseert de rode huid
– Het is olie vrij.
– De prijs is goed

nadelen:
– Je gezicht zal op het einde van de dag een beetje vettig zijn..

Als ik een cijfer zou geven: 9!

 

Voel je heerlijk vrij om een reactie achter te laten. Follow en like voor meer!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s