Nieuwe doelen creëren

Column/Poezie

Hello lieve Uni’s!

Het doet mij goed om te bevestigen dat ik 1 van mijn doelen vorig maand heb behaald. Het doet mij heel erg goed wetende dat ik hierdoor meer zekerheid krijg en door wil gaan. Door wil gaan met verder ontwikkelen van mijzelf en mijn mogelijkheden. Mogelijkheden in het leven uitbreiden door de dingen die IK wil. Laten we dat met zijn allen toch eens doen? Doelen bereiken, (maakt niet uit of het 1 dag, 1 jaar of 10 jaar zal duren) het behalen en daarna nieuwe doelen maken en er weer voor gaan.

Wat geeft het toch ook een mooi gevoel. Zo’n mooi trots gevoel dat jij jezelf geven kan. Alleen jij die het waar kan maken en het ook echt zelf alleen doet. Het behalen van 1 doel kan je als persoon zijnde al zoveel meer hoop geven om door te gaan. En in te zien dat jij het waard bent om meer te mogen willen in dit leven.

cropped-34b3e9bb25a5ae79143cc396a69eb4ba.jpg

Niks komt vanzelf. Alles heeft moeite nodig. Of het nou veel of weinig is.. niks komt van zelf, uit het niets. Mocht je iets heel graag willen en het is een realistische doel? Maak dan een plan met een schema met hoe je dat doel kan gaan bereiken. Ga dan je leven positief tegemoet, ook al kom je dieptepunten tegen.. Dat hoort nou eenmaal bij het leven en maakt het leven juist spannend en variërend? Okeee dat is misschien IETS te positief hahah ! Maar jullie snappen mij denk ik wel. Schep ook niet teveel op met wat je allemaal van plan bent.. Stel het komt niet uit (wat soms helaas kan gebeuren) dan sta je ook niet voor schut. Mensen nemen je dan later ook minder serieus. Maar laat niemand je doelen in de diepe gooien. Het is JOUW leven, JOUW doel(en), JOUW dromen. JIJ geeft jouw leven een inrichting. Net als je kamer of huis of kleding óf een blog. Probeer niet te vergeten waarvoor je het allemaal doet en blijf geduldig.

Laten we dit met zijn allen flikken en we komen er weeeeeeel !

 

FOLLOW, LIKE & COMMENT
:UNIMO

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s