Top 5 Must-Have Nagellak kleuren Catrice!

Beauty

Aangezien ik met de Top 5 serie ben begonnen dacht ik eraan om het lekker breed uit te pakken! Ik vind dat elke vrouw deze 5 kleuren nagellak in huis moet hebben om niks tekort te schieten wat betreft er tip top uit te zien. Zelf koop ik vaak de nagellakjes van Catrice. Ze zijn lekker goedkoop, mooi glanzend en de verpakking ziet gewoon goed uit! Als voorbeeld neem ik de ICONails Gel Lacquer van Catrice maar het maakt natuurlijk niet uit welke merk je gebruikt.
Let’s begin;

1.

Nude

Deze 2 nude kleuren passen met letterlijk alle kledingstijlen! Je raakt het nooit zat want het is een tijdloze neutrale kleur. Ik gebruik heel vaak de bovenste kleur. Maar soms vind ik de onderste kleur ook mooi lekker licht.

csm_224210_3d7c5e11a1

nr. 27 Lana Del Rey

csm_224195_af04aa534b

nr. 22 100% Cotton

2.

Chique rood

Rood, rood en nog is rood ! Iedereen weet dat rode nagellak echt een must-have is! Het geeft je uiterlijk gelijk een chique uitstraling. Het is vrouwelijk en ondanks dat het een opvallende geen nude kleur is, is rode nagellak toch een neutraal kleur geworden. Omdat het altijd al een belangrijk kleur is geweest voor de vrouw zijnde. Zelf vind ik de donkere variant altijd wat mooier, maar mocht je van opvallend houden dan is de andere ook prachtig!

csm_224189_c1a06a81bd

nr. 6 Nails On Fire

csm_224185_00a580a24c

nr. 2 Bloody Mary To Go

3.

Donker pastel / zwart

Het gaat erom dat je een donker pastel kleur neemt of gewoon een zwarte kleur. Kleur zwart kan je ook lichter maken door te mengen met een witte kleur. Deze kleur is zeker edgy gedurft en lekker stoer maar zeker niet alleen meer voor Gottics hoor! Mocht je geen zin meer hebben in lieve kleurtjes dan kan je altijd dit gebruiken! Past ook met alles!

csm_224202_87377d3898

nr. 19 Johnny Deep

csm_224203_2292b2a0bd

nr. 20 Black To The Routes

4.

Gebroken wit

Zomers neutraal wit kleurtje kan nooit kwaad. Het is anders dan alle andere nagellak kleurtjes vind ik persoonlijk. Waarom? Ja omdat het gewoon zo licht is en apart. Ik vind wit niet zo mooi dus heb ik deze kleur uitgekozen. Het oogt iets rustiger en netter.

csm_224198_9a54267c86

nr. 15 Milky Bay

5.

Felle kleur

Waarom ook niet? Een felle gekke kleur hoort er toch bij? Maakt helemaal niet uit welke. Wat jij leuk vind. Als je een bepaalde felle kleur detail in je kleding item hebt dan is ongeveer dezelfde kleur ook leuk. Maakt helemaal je outfit af.

csm_224197_c5aad22618

nr. 14 Mint Map

csm_224227_e864b12d86

nr. 44 I Need Vitamin Sea

FOLLOW

LIKE

COMMENT

voor meer!

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s