Top 5 oogschaduw kleuren

Beauty

Hello Uni’s !

Oogschaduw.. Je houd ervan of je houd er niet van. Vroeger vond ik het afschuwelijk maar de laatste jaren denk ik daar compleet anders over! Het gaat erom hoe je het aanbrengt én welke kleuren je gebruikt. Daarom heb ik uit de Top 5 serie de oogschaduw kleuren bijgevoegd! Het bestaat grotendeels uit natuurlijke tinten. Het staat mooi bij alle oogkleuren. En je kan nooit mis gaan want het zijn neutrale kleuren! Mocht je nooit oogschaduw gebruiken probeer het dan een keer. Je merkt dat het best veel met je ogen kan doen. Veel is niet nodig. Vaak is er juist weinig nodig om iets moois te creeren en geloof me oogschaduw aanbrengen hoeft heus niet veel moeite te kosten.

1.Bruin
De kleur is zo neutraal dat het gewoon niet mis kan gaan. Het past bij ieder oogkleur en zolang je het niet te dik aanbrengt ziet het er heel netjes uit. Als je het alleen rustig bij de arcade oog aanbrengt dan geeft het meer diepte. Breng je het over je hele ooglid aan dan zal het een smokey oog look creëren. TIP: ik gebruik vaak mijn bronzer ook als oogschaduw. De kleuren matchen exact waardoor alles er veel natuurlijker uitziet! 52961f49eef841c503376d1b2c10b2a0
2.Rood
Met deze kleur moet je toch wel wat meer voorzichtiger zijn! Deze kleur voegt hééél veel toe aan je ogen maar zeker mee oppassen dat je niet te ver gaat! Een klein beetje aanbrengen doet namelijk al heel veel. Elke oogkleur zal door deze kleur echt eruit springen. Ik vind het heel erg vrouwelijk en chique. Mocht je dit te heftig vinden dan kan je elke rode oogschaduw tinten gebruiken. Het is ook gewoon een keer wat anders? TIP: Probeer in plaats van op je ooglid, een beetje nonchalant oogschaduw in deze kleur onder je onderste wimper rand aan te brengen. Het geeft een apart en opvallend uiterlijk. (ik doe dit ook weleens lekker anders en toch prachtig)

roodroze

3.Aubergine
Deze kleur is net als de rode helemaal niet zo neutraal maar het past wel vaak met alle make-up looks. Ook deze kleur past mooi bij zowel lichte als donkere oogkleuren.
paars
4.Wit / gebroken wit / beige
Wit of gebroken wit óf beige is écht een must-have ! Deze kleur kan je gebruiken om je ogen groter te doen lijken door het op je ooglid aan te brengen. TIP: Breng het ook aan in je ooghoeken en onder je wenkbrauwen om te highlighten.
wit
5. Oranje
Kylie Jenner? Als je haar kent dan weet je dat ze gek is op deze kleur oogschaduw. Het is dromerige kleur en staat prachtig. Je kan deze kleur ook net als de bruine, bij je arcade aanbrengen voor meer diepte.

beigebronzoranje

Soms dan wil ik graag oogschaduw op doen maar er niet te veel moeite aan besteden. Laat ik eerlijk zijn.. ik besteed eigenlijk nooit heel lang aan het aanbrengen van oogschaduw! Mocht ik er zin in hebben dan doe ik het wel en vaak in matte kleuren. Als ik me glam voel dan gebruik mooie glinsterende natuur tinten, in de kleuren zoals je hierboven allemaal ziet.

FOLLOW / COMMENTO / LIKE

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s