Review: Mascara Essence

Beauty

Review:
Essence: The false lashes mascara extreme volume & curl

Al een lange tijd ben ik fan van de mascara’s van Essence. Ik vind ze lekker goedkoop maar vooral ook goed werken! De assortiment wat betreft de mascara is groot en dus fijn om er 1 te vinden wat bij jou past.

Zal ik eerlijk zijn? Ik heb nooit een mascara gekocht boven de 6 euro. Waarom? Omdat diegene die ik onder de 6 euro koop gewoon heel goed werken! Hoe dan ook krijg ik al van jongs af aan complimentjes over hoe lang mijn wimpers zijn dus waarom mijn strategie veranderen?!

csm_759389_ac3b2be74f

Wat ik merk is dat ik deze mascara vaak keer op keer koop wanneer hij opraakt. Het maakt je wimpers vol maar ook lang 😍 ! Vaak zijn er mascara’s die je wimpers wel lang maken maar niet vol genoeg.

Ben je zat om dure mascara’s te kopen of steeds uit te proberen? En uiteindelijk teleurgesteld te raken? Dan raad ik je zeker deze mascara aan van Essence. Mocht het niks voor je zijn dan ben je maar hooguit een paar euro kwijt. De assortiment is ook vrij groot zoals ik al zei dus experimenteren kan nooit kwaad!

Bij de kruidvat voor; 2,89 euro !

 

Vergeet niet te ;
LIKEN – VOLGEN- REACTIE GEVEN!

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s