TOP 5 Musthaves zwarte schoenen !

Fashion

Hello Uni’s !

Vandaag wil ik jullie graag laten zien wat volgens mij de Top 5 musthaves zwarte schoenen zijn. De meeste heb ik al in bezit. Misschien niet exact als wat hieronder te zien is maar zeker wel vergelijkbaar. Alle schoenen die hieronder vermeld zijn, zijn online verkrijgbaar. Op de zara / hm / of wehkamp website. Laten we beginnen !

TOP 5 MUSTHAVES ZWARTE SCHOENEN

1. leger boots
Ik ben gek op deze soort schoenen. Ik heb vorig jaar bij de zara 1 paar gehaald en draag ze nog steeds met volle plezier vaak in mijn vrije tijd. Deze type schoenen stralen stoerheid uit en gelijkertijd ook netjes. Netjes zou je denken? Ja dat komt door de gladde afwerking. Het maakt je outfit altijd af. Maakt niet uit of je een jurk, rok of broek aanhebt. Deze schoen hieronder is verkrijgbaar bij de Zara.

15043641228421566385638

2. Basic hak schoenen
Deze soort schoenen heb je écht nodig in je schoenenkast. Ondanks door de hoge hak lopen ze lekker door de dikte van de hak en hebben vaak nauwelijks tot geen detail wat de schoen heel neutraal maakt. Met panty mooi maar ook met skinny jeans. Deze schoen is van de Zara.

 


3. Elegante pumps
Dit is een voorbeeld van een prachtige elegante zwarte pumps. Het is vrouwelijk en schattig! de strikjes maakt de schoen net wat anders dan normale zwarte hak schoentjes. Deze soort puntschoen heb je zeker nodig in je schoenenkast omdat het door de zwarte kleur bij vrijwel alle kleding past. Het is netjes en elegant en mocht je plotseling op een feestje of belangrijke bijeenkomst uitgenodigd zijn dan zit je met deze schoenen altijd goed! Dus zeker een goede investering. Dit is van River Island pumps.

 

 

4. Zwarte sneakers
Zelf ben ik gek op witte sneakers maar de laatste tijd nijg ik toch naar een neutrale kleur wat donkerder is. Wat is nou de beste oplossing? Een zwarte sneaker! Mocht er witte kleuren in verwerkt zijn.. totaal geen probleem. Het gaat om het idee. Zwarte sneakers laten je hele outfit wat warmer ogen! Dit is de Adidas originals Gazelle sneaker.

1504365085085312776922

5. De Chelsea boots
Deze soort schoenen heb ik zelf al zo vaak aangehad. Het staat netjes, is lekker plat en past ook letterlijk bij alle kledingstijlen. Door de gladde uitvoering gaat het ook lang mee (regenweer etc). Deze schoen die je hieronder ziet is verkrijgbaar bij de H&M.

 

 

 


FOLLOW / LIKE / COMMENTO

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s